LIPUTAN MEDIA ELEKTRONIK

TV3

Ucapan Khushairi Aizad ditemu ramah oleh TV3 semasa Majlis Pelancaran Jersi dan Pengenalan Pasukan Setiawangsa Rangers FC.

Video liputan oleh TV3 semasa Majlis Pelancaran Jersi dan Pengenalan Pasukan Setiawangsa Rangers FC. Khushairi Aizad sebagai Pengarah Teknikal.

Video liputan oleh TV3 semasa Karnival Sukan Setiawangsa sempena Bulan Sukan Negara Peringkat Parlimen Setiawangsa. Khushairi Aizad sebagai Pengarah Teknikal.

Video liputan oleh TV3 semasa Majlis Meraikan dan Penghargaan kepada barisan Pemain bawah 16 tahun yang bersaing dalam saingan Liga AirAsia KL Junior. Khushairi Aizad sebagai Pengarah Teknikal.

TV9

Ucapan Khushairi Aizad ditemu ramah oleh TV9 semasa Majlis Meraikan dan Penghargaan kepada barisan Pemain bawah 16 tahun yang bersaing dalam saingan Liga AirAsia KL Junior. Khushairi Aizad sebagai Pengarah Teknikal.

Video liputan oleh TV9 semasa Majlis Meraikan dan Penghargaan kepada barisan Pemain bawah 16 tahun yang bersaing dalam saingan Liga AirAsia KL Junior. Khushairi Aizad sebagai Pengarah Teknikal.

TV AL HIJRAH

Video liputan oleh TV AL HIJRAH semasa Program Klinik Bola Sepak bersama Wan Kuzain (Pemain Bola Sepak Liga Amerika Syarikat). Khushairi Aizad sebagai Pengarah Teknikal.

BULETIN DIDIK NTV7

Kejohanan Bola Sepak Wanita Kuala Lumpur (KLWFC) yang bermula kelmarin dilihat sebagai satu permulaan inisiatif memartabatkan dan mencungkil bakat pemain wanita negara.

RADIO ZAYAN FM

Khushairi Aizad, selaku Presiden, ditemu bual di Radio Zayan bersama Encik Hadhari – atau lebih dikenali sebagai Ustaz Bola dalam Segmen Zayan Fit untuk mempromosikan kelab dan program “Setiawangsa Virtual Juggling Challenge”.

RADIO HOT FM

Kuala Lumpur Women’s Championship dalam berita sukan HOT FM.